Mihajlović: SNS u petak o učinku svih ministara

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: SNS u petak o učinku svih ministara

Srpska napredna stranka će na sednicama Predsedništva i Glavnog odbora u petak razmatrati učinke svih ministara u vladi, najavila je potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović.

"Premijer ove vlade je Aleksandar Vučić...Mi u petak imamo sednicu Predsedništva i Glavnog odbora i sasvim sigurno da ćemo razgovarati o trenutnoj situaciji i o prolaznim vremenima i učincima svakog ministra i rezultatima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rada svih ministara i mislim da je to potpuno prirodno", rekla je Mihajlović.

Mihajlović je to rekla odgovarajući na pitanje novinara da li se slaže sa konstatacijom pojedinih kolega da ministri iz SPS-a ne podržavaju dovoljno neke odluke Vlade Srbije.

Komentarišući anketu lista Alo prema kojoj bi, kako je objavio taj list, građani Srbije želeli da nju kao pripadnicu lepšeg pola vide na čelu države, Mihajlović je odgovorila da ona sada vodi resor za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu u skladu sa strateškim ciljevima Vlade Srbije.

Ti ciljevi su, dodala je, da ekonomija bude konkurentna i održiva i da svi građani žive bolje.

"Ima li šta važnije od boljeg života građana", upitala je Mihajlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.