Mihajlović: S Pajtićevom vladom nema napretka ni dogovora

Izvor: Blic, 06.Jan.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: S Pajtićevom vladom nema napretka ni dogovora

Ministarka energetike i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da sa aktuelnom pokrajinskom vladom, koju predvodi Bojan Pajtić, nema napretka ni dogovora i dodala da bi vlast u Vojvodini trebalo da bude promenjena na novim izborima. Mihajlović: Sa aktuelnom pokrajinskom vladom nema napretka, ni dogovora

U Vojvodini vlast treba da se menja, jer rašomonijada nije samo oko statuta već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u političkom, ekonomskom i socijalnom životu te regije”, ocenila je ona u intervjuu “Dnevniku”, naglasivši da s Pajtićevom vladom nema napretka niti ima, kako je navela, još važnijeg – razgovora i dogovora.

“

Zbog pokušaja da dominira u DS-u, taj čovek (Pajtić) zbog načina na koji radi, loših odluka i rezultata kojih treba da se stidi, urušava Vojvodinu i siromaši gradjane Vojvodine”, rekla je Zorana Mihajlović.

Ona je istakla da je za pokrajinu veoma važno uložiti mnogo više energije u izgradnju dobrih odnosa medju svim gradjanima, nacijama, veroispovestima i uz toleranciju svih različitosti.

“Mislim da ovakav DS ne može biti lider i da treba da uloži dodatni napor da se sve te vrednosti sačuvaju i unapredjuju”, ističe Mihajlovićeva i dodaje da bi demokrate “upravo saglašavanjem s potrebom novih pokrajinskih izbora, pokazali svoju demokratičnost i patriotizam”.

Povodom različitih stavova SNS i SPS u vezi sa vanrednim republičkim izborima, Zorana Mihajlović je kazala da danas svi osim SPS-a žele izbore i vodeće stranke opozicije i one koje su na ivici cenzusa, tako da se “praktično stvara konsenzus” o potrebi još jedne provere poverenja gradjana.

Potpredsednica SNS-a je napomenula da je demokratski da se napravi preliminarni dogovor o tome i dodala da će odluka o izborima biti stvar takvog dogovora.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: S Pajtićevom vladom nema napretka ni dogovora

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Ministarka energetike i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da sa aktuelnom pokrajinskom vladom, koju predvodi Bojan Pajtić, nema napretka ni dogovora i dodala da bi vlast u Vojvodini trebalo da bude promenjena na novim izborima.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.