Mihajlović:  Nije odlučeno koji će ministri biti promenjeni

Izvor: Press, 15.Jul.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nije odlučeno koji će ministri biti promenjeni

"Imali smo sednicu Predsedništva SNS, imaćemo i sednicu Glavnog odbora stranke i još nismo tačno odredili koji će ministri biti promenjeni, a nismo razgovarali ni o imenima onih koji vode javna preduzeća", rekla je Mihajlović novinarima u pauzi Konferencije o obnovljivim izvorima energije.

Dogovor koalicionih partnera je da u naredne dve nedelje i jedini i drugi i treći imaju predlog o tome, dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je ona.

Odgovarajući na pitanje novinara da li očekuje da se na listi za eventualne promene nađe i njeno ime, Mihajlović je rekla da o tome ne razmišlja i da je njena ostavka uvek na raspolaganju predsedniku stranke.

"Svakog trenutka sam spremna da se pomerim i ne mislim da je to ništa strašno", rekla je Mihajlović istakavši da SNS pokušava da nametne novi sistem vrednosti i po tome pitanju, a već su, kako je naglasila, mnoge stvari promenjene na bolje.

"Cilj je da učinimo sve da ova vlada bude efikasnija", kazala je Mihajlović.

Ona je dodala da je na sednici Predsedništva SNS bilo reči ne samo o rezultatima rada, već i tome gde postoje problemi i čime nismo zadovoljni.

Mihajlović je rekla da nije zadovoljna brzinom odvijanja reforme javnih preduzeća, ali i ni stanjem u životnoj sredini.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.