Mihajlović: Mirković sam odlučio da napusti SNS

Izvor: Akter, 18.Dec.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Mirković sam odlučio da napusti SNS

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da doskorašnji funkcioner SNS Saša Mirković sada zastupa potpuno drugačiju politiku od one koju su zajedno vodili do pre nekoliko dana i ocenila da će građani Srbije na izborima pokazati ko koliko zaista vredi na političkoj sceni Srbije

Moja Srpska napredna stranka je ostala ista, moj predsednik Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << vodi istu politiku, imamo iste ciljeve, jedino se promenio Saša Mirković, napisala je Mihajlović na svom Fejsbuk profilu, povodom otvorenog pisma Mirkovića predsedniku SNS Aleksandru Vučiću.

Mirković je čovek sa kojim sam jako dobro sarađivala, a sve u korist građana Zaječara. Ali on je sam odlučio da napusti stranku u kojoj sam potpredsednica i koju vodi premijer Aleksandar Vučić, navela je ona.

Mihajlović je Mirkoviću poželela svu sreću u novoj političkoj ulozi i dodala da će građani svojim glasovima pokazati ko koliko zaista vredi na političkoj sceni.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ O MIRKOVIĆU: Jako dobro smo sarađivali, a on je sam odlučio da napusti SNS

Izvor: Kurir, 18.Dec.2015

BEOGRAD - Potpredsednica vlade i funkcioner SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je dobro sarađivala sa Sašom Mirkovićem, kao i da je on sam odlučio da napusti SNS..."Danas su me novinari pitali da prokomentarišem pismo Saše Mirkovića. On je čovek sa kojim sam jako dobro sarađivala, a...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.