Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Dec.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Mirković sam odlučio da napusti SNS

Potpredsednica vlade i funkcioner SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je dobro sarađivala sa Sašom Mirkovićem, kao i da je on sam odlučio da napusti SNS.

"Danas su me novinari pitali da prokomentarišem pismo Saše Mirkovića. On je čovek sa kojim sam jako dobro sarađivala, a sve u korist građana Zaječara. Ali on je sam odlučio da napusti stranku u kojoj sam potpredsednica i koju vodi premijer Aleksandar Vučić", napisala je Mihajlović na svom Fejsbuk profilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Ona je navela da Mirković sada zastupa potpuno drugačiju politiku od one koju su zajedno vodili dok je do pre nekoliko dana bio član Glavnog odbora SNS i deo poslaničkog kluba te stranke.

"Moja SNS je ostala ista, moj predsednik Aleksandar Vučić vodi istu politiku, imamo iste ciljeve, jedino se promenio Saša Mirković, kome želim svu sreću u novoj političkoj ulozi, a građani Srbije će na izborima svojim glasovima pokazati ko koliko zaista vredi na našoj političkoj sceni", napisala je Mihajlović.

Poslanik Saša Mirković je 26. novembra napustio poslanički klub SNS.

Saša Mirković:  Zorana, hajde da se više ne lažemo

Povodom izjave potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović da je Saša Mirković i dalje član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasio se i sam Saša Mirković:

„Zorana, hajde da se više ne lažemo. Izuzetno cenim i poštujem sve ono što si uradila za Zaječar i zahvalan sam ti na tome kao i svi građani. Nemam više ništa sa Srpskom naprednom strankom, a danas se kajem što sam ikada bio deo te priče. Molim te da te više ne iskorišćava tvoj šef i da se preko tebe obraća meni. SNS je za mene ružna prošlost, a kada kažem SNS, ne mislim na dobre i poštene ljude, nego na ljude sa Vučićevog dvora koji zamajavaju i satanizuju Srbiju godinama. A koliko znam i ti si sličnog stava ili sam te mozda pre neki dan pogrešno razumeo? Znam da to ne smeš da kazeš javno, ali će brzo doći i to vreme, siguran sam u to“, naveo je Mirković u svom obraćanju ministarki i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović.

Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.