Mihajlović: Izbor premijera nije licitiranje i kladionica

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Izbor premijera nije licitiranje i kladionica

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je u četvrtak da izbor predsednika vlade nije licitriranje i kladionica i da će SNS prvo analizirati rezultate izbora, a nakon toga videti ko će da vodi vladu.

- Mislim da se u medijima kandiduju razni predstavnici za premijera iz raznih stranaka i nestranačke ličnosti, samo nema nikoga iz najveće i najjače stranke - SNS. Izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predsednika vlade nije licitriranje i kladionica - rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da je SNS ozbiljna, velika organizacija i da će se prvo analizirati rezultati proteklih izbora, da se vidi gde su dobri, a gde nisu, ko kako i koliko je doprineo.

- Nakon toga da se sedne da se vidi ko je taj ko će voditi vladu. On mora biti iskusan i obrazovan, mora doneti rezultat i mora nastaviti sve što se do sada radilo - rekla je Mihajlović za RTS.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.