Mihajlović: DS skoro pa nestaje

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: DS skoro pa nestaje

Mihajlović je, reagujući na, kako je istakla, stalne Ðilasove napade na SNS i njenog lidera Aleksandra Vučića, ocenila u izjavi Tanjugu da bi lider DS "trebalo više da drži do svojih principa".

Ona je primetila da je Ðilas "sve dok nije bio zabrinut za svoju fotelju u Beogradu smatrao da je Aleksandar Vučić najbolji u Vladi i da je ono najbolje što SNS ima, a kad je shvatio da će vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Beogradu morati da se promeni, pre svega zbog Beograđana, onda počinje sa pričom da je Aleksandar Vučić diktator".

Lider DS bi morao da zna "da SNS ima neverovatno poverenje u narodu i da se ova stranka borila da promeni stvari u Srbiji, dok su se neki drugi, poput njega, borili da imaju određeni procenat na medijskom tržištu Srbije, i da njihove firme dobro posluju", rekla je Mihajlović za Tanjug.

Ona je istakla da je veoma je zanimljivo da predsednik DS-a danas brani prethodnog direktora Kolubare, Nebojšu Ćerana, koji je danas i direktor GSP Beograd.

"Da li Ðilas pokušava da brani nekoga koji je sa njim zajedno u određenim poslovima?", pita Mihajlović i kaže da će to na kraju vreme pokazati.

Prema njenim rečima, Ðilas bi trebalo da posluša dobronamerne savete stranačkih kolega koji mu kažu da bude principijelan i da vodi računa o DS-u, kao i o načinu na koji može da je sačuva, budući da ta stranka "skoro pa nestaje".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.