Mićunović: Dobrodošao svako ko prihvati program DS

Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović: Dobrodošao svako ko prihvati program DS

BEOGRAD - Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke (DS) Dragoljub Mićunović izjavio je  da bi ta stranka u budućnosti mogla da sarađuje sa Srpskom naprednom strankom, ako naprednjaci bez kolebanja prihvate program DS.

Mićunović je za B92 rekao da je u koaliciju "dobrodošao" svako ko prihvati program DS-a o evropskim integracijama, ubrzanom prilagođavanju evropskom zakonodavstvu i stadardima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i uključivanja u privredni svet Evrope, SAD, Kine i Rusije.

On je rekao da se naprednjaci trenutno zalažu za iste ciljeve kao i DS, ali da se, kako je rekao, desilo kolebanje kada je po pitanju Kosova SNS, zbog privlačenja birača, "počela da razmišlja" između proevropske ili patriotske politike.

"U Vladi Srbije ne postoje kolebanja oko osnovnih linija", rekao je Mićunović, ocenivši da je zahtev opozicije za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora nerealan, jer je njihovo organizovanje skupo i nepotrebno ako vlada može da funkcioniše.

Mićunović je rekao da je sednica Glavnog odbora DS-a biti održana 2. oktobra i da se ta stranka priprema za unutrašnje reforme i "ozbiljnu diskusiju o stranci", uključujući i kadrovska pitanja.

Na glavnom odboru DS-a biće razmotren i ocenjen i rad ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, kao i rezultati koji su postignuti po pitanju Kosova u Generalnoj skupšini UN u Njujorku, rekao je Mićunović.

Covek koji zna da mrzi sve one koji nisu njegovog misljenja je daleko od demokrate a jos dalje od toga da moze da vodi drzavu. Kako je poznata stvar da drug Micunovic mrzi sve sto je partizansko i komunisticko a to znaci veci dio srbije kako ga nije stid da nam on kaze kako treba da se ponasamo i koga treba da biramo. Sa 80 godina drzati predavanje kako treba zaposliti mlade je maliciozno i brezobrazno. Uz to drug Micunovic je poznat kao covek bez vlastitog misljenja jer je u svojoj dugoj politickoj karijeri promenio nekoliko partija.

Najbolje bi bilo da se sve stranke sjedine u jednu, naravno D(rp) S(tranku) po Micunovicu i ovim hohstaplerima na vlasti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.