Martinović: Pajtić kidnapovao odbornike DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović: Pajtić kidnapovao odbornike DS

Funkcioner SNS Aleksandar Martinović optužio je danas Bojana Pajtića i Gorana Ješića da su "kidnapovali" 13 odbornika DS, od kojih je pet potpisalo inicijativu za smenu lokalne vlasti u Inđiji i da ih drže u hotelu "Andrevlje" u Beočinu, zbog čega nije održna sednica Skupštine opštine Inđija.

Martinović je na konferenciji za novinare rekao da je inicijativa za smenu opštinskih vlasti danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povučena, ali da SNS od nje neće odustati, te da je uveren da će u narednom periodu biti održana sednica na kojoj će legalnim putem doći do smene aktuelnog rukovodstva.

Prema njegovim rečima, na današnjoj sednici na kojoj je, pored ostalog, trebalo da se odlučuje i o incijativi opozicije za smenu opštinskog rukovodstva iz DS, nisu se pojavili odbornici iz te stranke, ali ni naprednjaci koji, kako je rekao, neće na silu da preuzimaju vlast i daju legitimitet postupcima kojima se služe "siledžije iz DS".

"Odbornici SNS će se pojaviti na sednici kad se budu stvorili uslovi za demokratski, civilizovani, normalni rad", rekao je Martinović i dodao da SNS ima legitimitet da smeni demokrate, jer DS u Inđiji i u još 18 opština i gradova u Vojvodini 2014. nije prešla ni cenzus na republičkim izborima.

SNS je pozvala nadležne organe da reaguju i da one "koji kidnapuju, prebijaju" konačno privedu pravdi, rekao je Martinović i dodao da očekuje da policija do kraja dana omogući "kidnapovanim ljudima da se slobodno kreću".

Martinović je rekao i da je sinoć brat Gorana Ješića, Vladimir, "vršio pritisak" na dva odbonika DS koji su potpisali inicijativu za smenu opštinskog rukovodstva, kao i da je pretučen zamenik predsednika opštine Beočin Milan Čačić, inače funkcioner SNS, koji je krenuo na večeru u hotel "Andrevlje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Pajtić kidnapovao odbornike DS

Izvor: Radio 021, 15.Apr.2015

Funkcioner SNS Aleksandar Martinović optužio je danas Bojana Pajtića i Gorana Ješića da su "kidnapovali" 13 odbornika DS, od kojih je pet potpisalo inicijativu za smenu lokalne vlasti u Inđiji i da ih drže u hotelu "Andrevlje" u Beočinu...Zbog toga, tvrdi on, nije održana sednica Skupštine...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.