Mali: Borimo se za bolju i lepšu budućnost naše dece

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Borimo se za bolju i lepšu budućnost naše dece

Gradonačelnik Siniša Mali i članovi Glavnog odbora SNS Aleksandar Savić i Irena Vujović posetili su petočlanu porodicu Kostić na Voždovcu i poručili da se 24. aprila pravi izbor između vraćanja u prošlost i borbe za bolju i lepšu budućnost sve naše dece.

"Borimo se za bolju i lepšu budućnost porodice Kostić, ali i sve naše dece", rekaoje Mali tokom posete.

On je naveo da je 24. aprila pred građanima izbor da li hoće da se vratimo u vreme haosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << beznađa i ratova, vreme pljačkaških privatizaicja, ili ćemo ići putem otvaranja novih radnih mesta i borbe da naša deca i ne znaju šta su budžetski deficit, konsolidacija, restrukturiranje..

"Želimo da se bave time u koju će školu ići, da nađu posao u Srbiji i da ne odlaze u inostranstvo, za to se borimo. Sa svoje troje dece, ja sam taj izbor već doneo i nadam se da će građani doneti isti izbor i da ćemo zajedno, jer samo samo tako možemo da menjamo stvari, kreirati bolju i lepšu budućnost za naš grad", poručio je Mali.

Jelena Kostić pre dve godine dobila je trojke, a dvogodišnji Andrijana, Aleksandra i Kosta, danas su na poklon dobili novi televizor.

Ona je rekla da joj sa troje dece nije lako, ali da je "mnogo lepo" biti mama trojki, jer, kako kaže, takva radost može da se doživi samo uz decu.

"Jeste naporno, ali uz pomoć i opštine i predsednika opštine lako funkcionišemo. Oni nam pomažu i to nam mnogo znači", rekla je Jelena, zahvalila na poseti i poklonu.

Član Glavnog odbora SNS Aleksandar Savić rekao je da je odgovorna opštinska vlast na Voždovcu na čelu sa SNS učinila mnogo kada je reč o najmlađim stanovnicima opštine.

Prema njegovim rečima, obnovljeno je svih 15 osnovnih škola, uveden video nadzor, dok je u planu za ovu godinu obnova ograda na svim osnovnim školama.

"Naše opredeljenje je da deci obezbedimo što bolje uslove za život, jer oni treba da nas naslede. Zato svi građani Voždovca, Beograda i Srbije treba da izađu na izbore 24. aprila i da glasaju za listu 'Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje'", rekao je Savić.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.