Maja Gojković prelazi u SNS?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2012, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković prelazi u SNS?

NOVI SAD, BEOGRAD -

Pošto je vrh naprednjaka u Beogradu dao ”zeleno svetlo”, Maja Gojković se o detaljima prelaska dogovorila sa Igorom Mirovićem, pišu Novosti.

Predsednica Narodne partije Maja Gojković pre dva dana je bila u sedištu Okružnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu, gde je dogovoren njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prelazak u ovu stranku, pišu Novosti pozivajući se na izvore iz obe partije.

List piše, prema nezvaničnim informacijama, da je vrh naprednjaka u Beogradu dao ”zeleno svetlo” da Gojković pređe u SNS a o detaljima prelaska dogovorila sa Igorom Mirovićem, potpredsednikom SNS i koordinatorom vojvođanskih naprednjaka.

Saradnik Maje Gojković, Nebojša Korać potvrdio je da je prošle nedelje GO NP dao saglasnost svom predsedniku da razgovara sa SNS.

Maja Gojković je počela političku karijeru 1990. kao član Narodne radikalne stranke, koja je potom prerasla u SRS. Početkom 2006. dala je ostavku, a naredne je napustila stranku.

Na lokalnim izborima 2008. u Novom Sadu, sa svojim udruženjem osvojila je sedam odborničkih mesta.

Neko vreme, uz Koštunicu i Ilića, bila je deo trojne koalicije. Iste godine registrovala je svoju NP.

Uoči ovogodišnjih izbora pridružila se Dinkiću u URS, ali je došlo do razlaza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.