MIRNO PROŠAO PROTEST: Zatražena Pajtićeva ostavka i vanredni izbori (VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 12.Apr.2013, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRNO PROŠAO PROTEST: Zatražena Pajtićeva ostavka i vanredni izbori (VIDEO, FOTO)

Učesnici protesta "Stop razbijanju Srbije" razišli su se ispred vojvođanske Vlade gde je završen protest sa koga je poslata poruka da u Vojvodini nema mesta separatizmu i pozvana je pokrajinska vlast da se povuče i raspiše vanredne izbore.

"Ako se oglušite o naše zahteve, eto nas ovde ponovo, u još većem broju, pa ćemo se malo duže zadržati pa ćemo dočekati vanredne izbore", poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević iz Srpske napredne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stranke.

Predsednik pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović zatražio je ostavku predsednika pokrajinske vlade Bojana Pajtića i raspisivanje vanrednih izbora u Vojvodini.

"Ostavićemo im jako malo vremena", poručio je Bajatović na protestnom skupu u Novom Sadu.

Protest "Stop razbijanju Srbije" organizovalo je više udruženja, studentske organizacije i sindikati, a podržale su ga koalicije okupljene oko SNS i SPS, DS S , Dveri i SPO.

Organizatori skupa građanima su delili žute lale.

Neobična parola pojavila se danas u Novom Sadu neposredno pred početak mitinga protiv vlade Bojana Pajtića i deklaracije. Opširnije OVDE.

Vicepremijer i lider SNS Aleksandar Vučić upozorio je i vlast i opoziciju da ne pokušavaju da isprovociraju bilo kakve incidente na protestnom skupu u Novom Sadu i poručio da će država obezbediti red i mir. Opširnije OVDE.

(Tanjug)

Foto:BETA/Dragan Gojić/DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Sadu protest unitarista

Izvor: Mondo, 12.Apr.2013

U Novom Sadu će danas ispred zgrade Vlade Vojvodine, na protestu "Stop razbijanju Srbije" učestvovati SNS, DSS, SPS, JS, PUPS, SDP, studenti....Sa skupa, koji se održava zbog pokretanja pitanja ustavnog položaja Vojvodne u dražvnom uređenju u Srbiji, organizatori i učesnici će, kako je najavljeno,...

Nastavak na Mondo...

"Ostavka Pajtića i vanredni izbori"

Izvor: B92, 12.Apr.2013

Novi Sad -- Funkcioneri SNS Miloš Vučević i Igor Mirović i SPS Dušan Bajatović zatražili su ostavku Bojana Pajtića i raspisivanje vanrednih pokrajinskih izbora..."Ostavićemo im jako malo vremena", poručio je potpredsednik SPS Dušan Bajatović, na protestnom skupu u Novom Sadu...Pozivam ih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.