LDP: SNS nije dala rešenje za probleme

Izvor: Glas javnosti, 06.Feb.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: SNS nije dala rešenje za probleme

BEOGRAD - Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je da miting dela opozicije koji je predvodila SNS nije dao odgovor na probleme, a da je to što je protekao bez incidenata, za šta su zaslužni policija i organizatori, jedina pozitivna stvar koji je donela "ta demonstracija političke bezidejnosti".

"Umesto odgovora na pitanje po čemu bi se njihova vladavina razlikovala od one od pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 12 godina, ponudili su nam bivšeg JUL-ovog portparola, Karićevu i Ilićevu partiju", naveo je Jovanović.

"Mešavina tajkuna, primitivizma i demagogije koju su, umesto programa, na mitingu u Beogradu predstavile opozicione stranke okupljene oko naprednjaka" potvrđuju značaj političkog preokreta na kojem LDP insistira.

Па шта ако нису ништа обећали.Ниси вероватно из тог разлога јер знају да је народу досза обећања.Ви који сте формирали владу сте обећали па шта смо добили?.Корупција на све стране.тајкуни и криминал никада није више цветао,држава је доведена на руб пропасти

Rešenje za Srbiju jeste, da TI više ne jedeš državne pare za džabe.Nikada ništa nisis radio, a znaš da pričaš nekome šta treba da se radi.Tebi je odzvonilo!!!!!

Jos malo pa ces morati ponovo u patike ili u bajbok, odluci. Tvoja partija ima da nestane, jer narod vidi da si samo stetocina. Da trosis puno a neznas da objasnis odakle ti to sve. Pokri se po usima i cuti ti stetocino.

Sta bre hoce ova stoka narkomanska... ????

Ceda Siler ima resenje za sve probleme.

Smrkne belo, naplati glasove date rezimu i kupuje sampanjac za 4000 evra - sve to bez dana radnog staza.

Jedno od resenja je da svi ovakvi kao sto je ovaj stave sa Legijom u istu celiju, da mu Legija pokaze intime zatvorskog zivota. Inace, dajte mu sesir i harmoniku da svira medvedu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.