LDP: Dosta je bilo priče o vladi

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Dosta je bilo priče o vladi

Beograd -- LDP poručuje da je vreme da SNS, SPS i URS ponude odgovore na probleme sa kojima se srpsko društvo suočavaju, umesto što se priča o pregovorima o vladi.

"Vlada se ne pravi da bi Vučić, Dačić, Dinkić ili bilo ko drugi uspostavio ravnotežu moći i ispunio svoje ambicije, nego da bi rešila bar neke od najvažnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problema Srbije. Neka najzad naprave vladu i dođu pred parlament sa programom i onda ćemo moći da razgovaramo na ozbiljan način pred građanima o tome šta je rešenje za iscrpljenu zemlju",saopštio je LDP.

Ta stranka upozorava da Srbiji prete budžetski slom, urušavanja penzijskog, zdravstvenog i socijalnog sistema, ogromni nesporazumi sa nekim od najznačajnijih zemalja sveta, neizvesnost nastavka evropskih integracija, veliki izazovi u kosovskoj politici.

"Za mnoge od tih problema su odgovorne i SPS i URS, kao vladajuće stranke u prethodne četiri godine, ali i naprednjaci koji su u kampanji nudili lake i nemoguće odgovore na uzroke tih problema. Sada je trenutak ili da ponude racionalne odgovore ili da kažu da nisu u stanju da se suoče sa tim problemima", navodi LDP.

Ta stranka podseća da Srbija nema efektivnu vladu i parlament punih šest meseci i konstatuje da su posledice toga opipljive u svakodnevnom životu gradjana, koji su, kako se upozorava, umorni od izgovora i usporenog snimka života.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LDP: Ponuditi rešenja za probleme

Izvor: RTS, 04.Jul.2012

Krajnje je vreme da SNS, SPS i URS ponude racionalne odgovore na probleme sa kojima se srpsko društvo suočava, poručuju iz LDP-a. U toj stranci kažu da se vlada ne pravi da bi Vučić, Dačić, Dinkić ili bilo ko drugi uspostavio ravnotežu moći i ispunio svoje ambicije, nego da bi rešila bar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.