Krivce najoštrije sankcionisati

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivce najoštrije sankcionisati

Skrivanje istine o tehnološkoj neispravnosti vode, kako je to formulisao Želјko Sušec, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, bilo je osnovna tema konferencije za novinare koju je ta partija održala u utorak, 21. aprila.

– Najoštrije osuđujemo sve vinovnike koji su sakrili istinu od građana Pančeva. Da se u 21. veku istina ne iznese u javnost celog marta i do polovine aprila, razlog je >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << da SNS traži od istražnih organa da se odgovorna lica u „Vodovodu” i Zavodu za javno zdravlјe ispitaju i, ako su zaista krivi, da se najoštrije sankcionišu kako se to više nikada ne bi ponovilo. Naša odbornička grupa će podneti inicijativu za sazivanje vanredne skupštine grada o ovoj temi kako bi se utvrdile sve činjenice – rekao je Sušec.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.