Koalicija SRS i SDS smenila naprednjake u Žitorađi

Izvor: B92, 22.Feb.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija SRS i SDS smenila naprednjake u Žitorađi

Žitorađa -- Koalicija Srpske radikalne stranke (SRS) i Socijaldemokratske partije (SDS) sa dva poslanika Nove Srbije preuzela je vlast u Žitorađi od SNS.

U Žitorađi je na vlasti u proteklih godinu dana bila Srpska napredna stranka.

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Žitorađa sa mesta predsednika Opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smenjen je Slađan Mladenović (SNS), a na njegovo mesto je postavljen Siniša Ilić, odbornik SNS koji se javno usprotivio politici koju je vodio Mladenović.

Na sednici je za predsednika Skupštine opštine izabran Marko Milenković (SRS), dok je za njegovog zamenika postavljen Goran Stojković (SDS).

Na istoj sednici za novog direktora JKP Direkcija za izgradnju izabran je Novica Mitić, dok ce v.d. direktorka Sportske hale biti Jelena Stošić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.