Ko je čovek koji psuje Vučića i žali što on nije ubio Đinđića?!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je čovek koji psuje Vučića i žali što on nije ubio Đinđića?!

Vođa protesta protiv lidera SNS-a koji se ovih dana organizuju u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Nišu Sima Redžepović koji se ponosno slika sa po zlu čuvenom simbolu "Crvenih beretki" otvoreno je zapretio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u video poruci na svom Fejsbuk profilu, a uz to je veličao ubice iz JSO-a i poručio da bi on ubio Zorana Đinđića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da to nisu drugi uradili.

Redžepović je naime u video poruci, koju je svega par sati nakon objavljivanja izbrisao, priznao svoju umešanost u proteste protiv Aleksandra Vučića.

Redžepović koji je poznat kao veliki prijatelj novinara i avanturiste Radomira Počuče sa kojim je, kako saznajemo zajedno boravio na ratištu u Ukrajini, i član Avalskog četničkog pokreta u svojoj poruci rekao je da je ponosan što je izveo ljude na ulicu, ali i da među njima ima onih koje bi sam ubio!

- Rekao bih ti gospodine, ali to nisi i reći ću ovako Aleksandre Vučiću pi*ko jedna, zašto me se toliko plašiš... Ponosan sam jer sam pozvao ljude da izađu i da ti kažu: Pu*i ga bre! Nisi bog. Da, tačno je da su izašli i neki koji su bili u "patkici", tačno je da su tu izašli i neki srbomrsci od kojih se ograđujem i koje bih lično ubio. Najveća laž si*o jedna smrdljiva koju si mogao da izgovoriš je da sam bio i da sam gledao kako ruše zid plača, to nije zid plača to je zid ponosa, majmune. Tebi i sličnim izdajnicima, koji su svi bili na tvojoj plaćeničkoj listi, poručujem: Pu*ite ga majmuni, vi ste izdajnici... Spominjete JSO koja je ubila Đinđića, ako je to istina, a znamo da nije, ali i da jeste bio bih ponosan jer su ubili izdajnika. Da nisu oni, ja bih - ispričao je on između ostalog.

Politički analitički Dragomir Anđelković, šokiran je Redžepovićevim izlaganjem.

- Takvo ponašanje je nedostak političke kulture, iracionalnost je nešto što je delovalo da je prevaziđeno. To je govor karakterističan za rane devedesete i za opšti haos u kome smo tada živeli. Danas deluje potpuno nadrealno i neverovatno da neko tako nešto radi i govori, potpuno je neshvatljivo i da neko ko tvrdi da je predstavnik evropskih vrednosti i zagovornik evropskih standarda kao Janković može da bude sa svojim pristalicama u istoj priči - naveo je on dodajući da su protesti "jedna čudna mešavina svega i svačega koju spaja samo jedna stvar - a to je iracionalna mržnja protiv Vučića".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.