Knežević: Nismo razgovarali o kadrovskim rešenjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Nismo razgovarali o kadrovskim rešenjima

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da se u toj stranci još nije razgovaralo o kadrovskim rešenjima za najvažnije funkcije, pa ni o tome da će on biti budući predsednik republičkog parlamenta, što su pojedini mediji preneli.

"Još se ništa ne zna, mi smo ozbiljna stranka koja ima razvijene organe, vrlo demokratične, imaćemo razgovore ovih dana i o koalicijama i oko pojedinih funkcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tako da još nismo oko toga ništa razgovarali", rekao je Knežević za TV N1.

Dodao je da su medijima, kao i uvek, najzanimljivija kadrovska rešenja, pa tu temu "malo forsiraju".

"Nismo razgovarali da budem predsednik parlamenta, nismo počeli nikakve razgovore, biće još vremena", rekao je Knežević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.