Knežević: Nećemo odložiti miting SNS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Nećemo odložiti miting SNS-a

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da će ta stranka održati miting u Novom Sadu, uoči godišnjice formiranja aktuelne Vlade Srbije, istakavši da naprednjacima ni na pamet ne pada da taj skup odlože zbog "neozbiljnih i neodgovornih poteza" DS-a.

"SNS je najavila da će, uoči godišnjice Vlade Republike Srbije, održati miting u Novom Sadu na kojem će biti data podrška naporima Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i premijera za hrabre i odlučne reforme, koje već daju rezultate", rekao je Knežević u intervjuu novosadskom "Dnevniku".

U vezi sa najavljenim mitingom DS-a, koji će biti održan u subotu 25. aprila u Beogradu, Knežević je napomenuo da naprednjaci ne žele bilo kakav konflikt ili incident što je SNS, kako je rekao, pokazala više puta.

"Ali, ne pada nam na pamet da odložimo naše okupljanje zbog neozbiljnih i neodgovornih poteza Demokratske stranke i pokušaja da skrenu pažnju", naglasio je Knežević.

Odgovarajući na pitanje o mogućnosti održavanja pokrajinskih i lokalnih izbora pre roka odnosno do kraja godine, on je rekao da će SNS poštovati zakonsku proceduru o njihovom raspisivanju i održavanju ali je dodao da je "nedvosmislen stav građana da je pokrajinske izbore trebalo održati već mnogo ranije, kako bi se zaustavilo propadanje AP Vojvodine".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema odlaganja mitinga SNS

Izvor: Radio 021, 05.Apr.2015

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da će ta stranka održati miting u Novom Sadu uoči godišnjice formiranja aktuelne Vlade Srbije, istakavši da naprednjacima ni na pamet ne pada da taj skup odlože zbog "neozbiljnih i neodgovornih poteza" DS-a..."SNS je najavila da će, uoči godišnjice...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.