KOLEKTIVNA ODLUKA: Građanska inicijativa zajedno pristupila Srpskoj naprednoj stranci

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLEKTIVNA ODLUKA: "Građanska inicijativa" zajedno pristupila Srpskoj naprednoj stranci

Prepoznali ciljeve i politiku koju sprovodi ova stranka

Na večerašnjoj konferenciji u Opštinskom odboru Srpske Napredne Stranke u Žablju, čelni ljudi Građanske Inicijative saopštili su da kolektivno pristupaju Srpskoj naprednoj stranci.

-Želimo da kroz zajedničko delovanje učinimo nešto dobro za sredinu u kojoj živimo- istakao je Gvozdenac.

Poverenik Srpske Napredne Stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Žablju Čedomir Božić izrazio je zadovoljstvo što su članovi Građanske Inicijative prepoznali napore koje ulažu Srpska Napredna Stranka i premijer Vučić, na poboljšanju životnog standarda  građana, iskorenjivanju kriminala i korupcije i stvaranju jednog modernog društva.

-Novim Članovima SNS mogu da kažem da ih očekuje dosta rada, jer jedino radom i zalaganjem svih nas, možemo stvoriti uslove za razvoj Opštine Žabalj- rekao je Božić.

Prisutnima se obratio i Đorđe Radinović član Izvršnog odbora Srpske Napredne Stranke, koji je poželeo dobrodošlicu novim članovima i izrazio  uverenje da je opštinski odbor Srpske Napredne Stranke dodatno ojačan njihovim učlanjenjem, kao i da će novi članovi dati svoj maksimum za napredak i razvitak Opštine Žabalj.

Građanska Inicijativa je na lokalnim izborima koji su održani 24. aprila 2016. godine osvojila 2 mandata u Skupštini opštine Žabalj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.