KAKO JE SLAVIO SNS: Evo ko je sve bio na veselju naprednjaka (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE SLAVIO SNS: Evo ko je sve bio na veselju naprednjaka (FOTO)

Srpska napredna stranka je danas proslavila svoju slavu bez prisustva lidera SNS-a, a proslavi su prisustvovali mnogobrojni prijatelji, stranački i koalicioni partneri. Pogledajte kako je bilo na slavi naprednjaka i ko je sve došao

Srpska napredna stranka je danas proslavila svoju stranku, Svetu Petku, a domaćin stranke je, zbog odsustva premijera SNS-a, Aleksandra Vučića, bila potpredsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << naprednjaka, Zorana Mihajlović. Iako lider stranke odsutan zbog učestvovanja na ekonomskom samitu u Londonu, na proslavu je došao veliki broj naprednjaka, predstavnika SPS-a, ali i drugih poštovalaca i prijatelja stranke. 

Foto: M. Đorđević

Mihajlovićka je je zajedno sa Majom Gojković, Jadrankom Joksimović i Jorgovankom Tabaković presekla slavski kolač uz pesmu “Tamo daleko”.

Pogledajte ko je sve došao na proslavu naprednjaka:

(D. Z.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.