Jovičić: Vidite da je moguće voditi Beograd bez kriminala i rasipništva

Izvor: Press, 10.Jul.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Vidite da je moguće voditi Beograd bez kriminala i rasipništva

''Najnoviji potezi gradske administracije pokazuju primerom, da je moguće raditi za dobrobit građana prestonice bez kriminalnih zaduživanja, rasipništva i projekata u kojima pola finansija završi u džepovima korumpiranih funkcionera'', rekao je Jovičić u pisanoj izjavi.

On je dodao da će Odbornička grupa SNS-a u gradskoj skupštini sada, kao i u budućnosti pružiti punu podršku takvoj politici gradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vlasti. 

Podsećajući da će do kraja godine u Beogradu biti stavljena u funkciju četiri nova obdaništa, čiji je ukupni kapacitet oko 1.000 novih mesta za mališane, Jovičić, koji je i potpredsednik Izvršnog odbora SNS, smatra da će time biti rešen samo deo problema, a da se u budućnosti mora obezbediti smeštaj za još 4.500 najmlađih.

''Ova obdaništa će biti izgrađena po ceni i do tri puta manjoj od one za koju su građena u vreme bivše vlasti, koja je inače tvrdila da je ovaj problem rešen'', tvrdi Jovičić najavljujući da će se, u skladu sa politikom štednje koja se mora sprovoditi na nivou čitave države, u budućnosti okrenuti adaptaciji postojećih objekata i njihovoj prenameni. 

Prema njegovim rečima, tako će se koristiti već postojeći kapaciteti, smanjiti troškovi i obezbediti Beograđanima život dostojan čoveka.

On je ocenio i da je još jedan veliki projekat na pomolu - rekonstrukcija ulice Vojvode Stepe, koja će se vršiti u fazama, a što predstavlja veliku stvar za stanovnike Voždovca koji su, kako smatra, dugo bili ignorisani od strane bivše gradske uprave.

''Krajnji rezultat koji očekujemo je nova mreža kanalizacije, vodovoda, toplovoda, signalizacije, uličnog osvetljenja, stvaranje nove tramvajske okretnice na Banjici i Autokomandi'', rekao je Jovičić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.