Jovičić: Promena vlasti na Čukarici nije uvod u saradnju SNS i DSS na gradskom nivou

Izvor: Blic, 20.Mar.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Promena vlasti na Čukarici nije uvod u saradnju SNS i DSS na gradskom nivou

Prekomponovanje vlasti na Čukarici, gde sada većinu čine Srpska napredna stranka i Demokratska stranka Srbije, nije uvod u saradnju te dve stranke na gradskom nivou, izjavio je funkcioner naprednjaka Aleksandar Jovičić.

- Videćemo šta će se desiti oko formiranja gradske većine i ko će nju činiti, ali priča oko formiranja vlasti na Čukarici nije povezana sa gradskom, to su samo spekulacije - rekao je Jovičić za agenciju Beta.

Funkcioner >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS je kazao da se o promeni vlasti na opštini Čukarica, koju su činile DSS i Demokratska stranka, razgovaralo dugo, jer je namera da se poboljša kvalitet rada vlasti.

Jovičić je rekao da će se na sednici Predsedništva SNS, koja bi trebalo da se održi krajem ove ili početkom naredne sedmice, razgovarati o republičkoj i beogradskoj vlasti.

Na sednici bi trebalo da se donese odluka i o tome ko će biti kandidat SNS za gradonačelnika Beograda.

- Definisaće se cela struktura, kako će to da izgleda dalje, sačekaćemo sledeću nedelju i videćemo detalje - rekao je Jovičić.

Pošto je DSS napustila vlast sa DS na Čukarici i prišla SNS-u u medijima se spekulisalo da je to uvod u formiranje vlasti naprednjaka i DSS u Skupštini Beograda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.