Jovičić:Funkcioneri DS-a zbijaju šale

Izvor: Studio B, 26.Feb.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić:Funkcioneri DS-a zbijaju šale

Potpredsednik SNS-a Aleksandar Jovičić kaže da dok Srbija dobija pohvale MMF-a i napreduje na Duing biznis listi za 32 mesta, funkcioneri DS-a zbijaju šale na račun gradjana i kritikuju SNS za privlačenje investicija i smanjenje nezaposlenosti.

"Dok kritikuju vladu SNS-a za privlačenje investicija od 1,7 milijardi,uopšte im nije bio problem da subvencionišu lažne,izmišljene i nameštene >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << firme preko Razvojne  banke i Fonda za kapitalna ulaganja. Firme čiji je rok trajanja taman onoliko koliko treba da se preko njih izvuku pare građana i strpaju u sopstvene džepove",navodi Jovičić.

"Dok kritikuju naše smanjenje nezaposlenisti sa njihovih rekordnih 26,7 odsto na 17 odsto, uopšte im nije bio problem da u svoje vreme ostave 400.000 ljudi bez posla i to u privatnom sektoru", zaključuje Jovičić 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.