Jovičić DS-u: Na prljave afere odgovorićemo radom

Izvor: RTS, 08.Nov.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić DS-u: Na prljave afere odgovorićemo radom

Poslanik SNS-a Aleksandar Jovičić poručio je Demokratskoj stranci da će ta stranka na svaku njihovu "fabrikovanu, prljavu aferu" i na svako blaćenje premijera i njegove porodice, kao i na blaćanje Srbije u zemlji i inostranstvu, odgovoriti sa još više rada, bržim smanjivanjem deficita i bržim ekonomskim oporavkom.
Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jovičić je u pisanoj izjavi medijima poručio DS-u da će se njima baviti pravosudni i istražni organi, jer im je narod "odavno presudio".

Jovičić je istakao da Vlada na čijem čelu je Aleksandar Vučić i SNS nisu nikakav "režim" i strahovlada, već da su tu došli podrškom više od 50 odsto građana koju, kako navodi, DS nije dobila ni kada sabere prethodnih nekoliko izbora.
"DS nije nikakva opozicija, jer ste držali vlast 12 godina, a i danas ste na čelu jedne trećine teritorije Srbije. Za tih 12 godina ste opljačkali i zagrobarili privredu Srbije, radnike oterali na biro a njihova preduzeća u stečaj. Reketirali ste koga ste stigli, od stranih investitora preko domaćih banaka i privatnog sektora", rekao je Jovičić.
Poručio je da će za to DS morati da odgovara i podsetio da su svi koje je DS "ukaljao prljavim aferama" pristali na poligraf i da uredno sarađuju i odazivaju se na pozive sudskih i istražnih organa "za razliku od korumpiranog neradnika Bojana Pajtića".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jovičić DS-u: Na vaše prljave afere odgovorićemo radom

Izvor: Blic, 09.Nov.2015, 01:07

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić poručio je danas Demokratskoj stranci da će ta stranka na svaku njihovu "fabrikovanu, prljavu aferu" i na svako blaćenje premijera i njegove porodice, kao i na blaćanje Srbije u zemlji i inostranstvu, odgovoriti sa još više rada, bržim smanjivanjem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.