Jovanović: SNS bliža DS-u nego LDP

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: SNS bliža DS-u nego LDP

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da je politici Demokratske stranke (DS) mnogo bliža politika Srpske napredne stranke (SNS), nego LDP-a, saopštila je ta stranka. "Društvo se guši i plaća previsoku cenu zbog nesposobnosti koju akumuliraju SNS i DS, čije politike previše liče jedna na drugu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Jovanović.

Jovanović je ocenio da vanredni izbori "nemaju smisla ukoliko je namera da umesto jedne partije dođe druga", već ako bi se iz korena preokrenula situacija u društvu.

On je kazao da su DS, kao i lideri opozicije koji traže vanredne izbore presudno uticali na najvažnije odluke koje su Srbiju distancirale od normalnog sveta.

"Ako govorimo o budućim izborima, onda je loše ulaziti u izbore, a skrivati karte u rukavu. Unapred treba reći ljudima šta je ono što se nudi i šta se od njih očekuje", rekao je Jovanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.