Jovanov: Svima je jasno da je Đilas najobičniji lažov

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 21:42

Jovanov: "Svima je jasno da je Đilas najobičniji lažov"

Beograd -- Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov u svom saopštenju navodi da je sada svima jasno da je "Đilas najobičniji lažov".

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Svima je jasno da je Dragan Đilas najobičniji lažov, koji se nada da će gebelsovskim metodama - neprestanim ponavljanjem jedne iste laži, proizvesti efekat da neko u tu laž poveruje. Kako Đilas gebelsovske metode primenjuje u praksi?

Prvo njemu bliska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa 'novinara istraživača', inače poznata po objavljivanju lažnih vesti, nešto objavi. Sakriju, pritom, sve činjenice koje se ne uklapaju u sliku koje žele da naprave u javnosti.

Zatim Đilas i njegova opozicija na to reaguju i targetiraju predsednika Vučića, a onda se gomila Đilasovih novinara, analitičara i drugih njegovih nadničara pojavljuje po njihovim televizijama i ponavlja istu priču.

I tako u krug. Bez ijednog jedinog dokaza!

Jasno je, međutim, da naš narod odlično zna da su isti ovi lažovi sa jednakom dozom samouverenosti tvrdili da kokoške gaje marihuanu na vojnom dobru u Moroviću. Zna narod da iste ove spodobe na isti način lažu i o Srbiji tražeći, ruku pod ruku sa Kurtijevim lobistima, sankcije i izolaciju za sopstvenu zemlju, da bi kaznili narod koji ih ne podržava.

Zato im narod i ne veruje. Zato će i na svakim naredim izborima doživeti debakl.

Osim ako ponovo junački ne pobegnu od izbora."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.