Jovanov: Oko Jeremića okupljeni mutni likovi

Izvor: B92, 11.Mar.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Oko Jeremića okupljeni mutni likovi

Beograd -- Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je da se oko predsedničkog kandidata Vuka Jeremića okupljaju "mutni likovi".

Kako je naveo, oni nameravaju zajedno sa Jeremićem da nastave sa pljačkom tamo gde su stali 2012. godine.

"Spoj najvećih kriminalaca, bitangi i siledžija, koju čine braća Burgije, Miljuši, Žike pauci, plaćenici iz Otpora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dušan Petrović i razni drugi mutni likovi, okuplja se danas oko Vuka Jeremića i čini sve što može da on postane predsednik Srbije, a da onda zajedno sa njim nastavi sa pljačkom i otimačinom tamo gde su svi zajedno stali 2012. godine", saopštio je Jovanov.

On je ocenio i da je očigledno da će svaki put kada ga ne dočeka niko u mestima koja obilazi po prvi put u životu i za koje teško da je i znao da postoje, a takvih je u Srbiji ogromna većina, "Jeremić kukati i optuživati druge da su krivi što ga narod neće".

"Onaj koga narod neće, a hoće ga razne burgije i pauci, ne može ništa dobro doneti Srbiji, baš kao što to nije mogao ni kao Tadićev potrčko i najgori ministar u njegovoj vladi", ukazao je Jovanov.

On poziva Jeremića da umesto što, kao svaki licemer, druge optužuje za ono što sam radi, kaže građanima ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta traži od njega zauzvrat, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.