Izvor iz SNS: URS pokazuje nepoverenje prema partnerima

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvor iz SNS: URS pokazuje nepoverenje prema partnerima

Ujedinjeni regioni Srbije, odlaganjem donošenja odluke vezane za rekonstrukciju Vlade Srbije pokazuju nepoverenje prema ostalim parterima, rečeno je danas agenciji Beta u Srpskoj narodnoj stranci (SNS).

- Signali koji se šalju iz URS-a pokazuju dozu nepovrenja prema ostalim parterima u vladi - ako kažemo naši ministri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su radili najbolje, pa neka nam drugi parteri u vladi dokažu da nismo radili dobro - kazao je funkcioner SNS koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, SNS ne želi ništa da dokazuje.

- Nećemo i ne želimo ništa da dokazujemo, već da se svi dobro pogledaju u ogledalo i kažu da li su radili najbolje, da li je bilo prostora za više i bolje, za ono što gradjani od nas očekuju - rekao je on.

Prema njegovim rečima, svako odlaganje pokazuje odsustvo poverenja u koalicione partnere.

- Ako nema poverenja, onda tu ne treba da se bude i ako nema poverenja znači da ne delimo iste vrednosti - rekao je on.

Prema njegovim rečima, i URS je trebalo da odluku o rekonstrukciji donese na Glavnom odboru kao što će to učiniti SNS u petak.

- Mislim da i ostali partneri to treba da urade na glavnim odborima, a ne da se nadmudruju, da igramo šahovsku partiju, ljudima je u Srbiji muka od šahovskih partija, žele da osete pomak u radu vlade, a ne da mi dokažemo da neki ministar nije radio dobro i da treba da ide - rekao je funkcioner SNS.

Glavni odbor Ujedinjenih regiona Srbije ovlastio je juče Predsedništvo stranke da donese konačnu odluku o daljem učešću URS-a u vladi i sve odluke u vezi s njenom rekonstrukcijom.

Čelnici URS naveli su da ta stranka namerava da ostane deo vladajuće većine, a Vecernje novosti su objavile da su se SNS i SPS dogovorile da vlada nastavi da radi bez URS.

Pročitajte još Dačić i Dinkić će učiniti sve što Vučić od njih traži, samo da bi izbegli izbore Ružić: Predlog za smenu Obradovića maliciozan i licemeran Dinkić: URS spreman da zameni ministre Vučić dao Dačiću i Dinkiću još 7 dana da razmisle o smenama Dačić: Svako od ministara SPS spreman da se povuče iz Vlade Dačić strahuje da će Vučić ipak tražiti mesto premijera Zorana Mihajlović: SPS i URS da budu realni i kritični Dinkić ne da Suzanu Grubješić i Vericu Kalanović SPS-sendvič: Dačić u stranci uklješten između mladih lavova i starih kadrova DS: Napadajući DS, Dačić skreće pažnu sa sopstvene nesposobnosti Zamena premijera bez izbora moguća i politički legitimna

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci ljuti na Dinkića

Izvor: Mondo, 22.Jul.2013

URS, odlaganjem donošenja odluke vezane za rekonstrukciju Vlade Srbije pokazuju nepoverenje prema ostalim parterima..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.