Izlazak Mirkovića ruši SNS u Timočko Krajini

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Dec.2015, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlazak Mirkovića ruši SNS u Timočko Krajini

Posle energične najave Saše Mirkovića, narodnog poslanika i predsednika Skupštine grada Zaječara, da odlazi iz SNS-a, istim putem kreće i dr Miki Karabašević, dojučerašnji direktor Doma zdravlja u Boru. Karabašević je uputio pismo Aleksandru Vučiću, još dok je bio direktor, da se „neopravdano smenjuje sa mesta direktora, i da je mnogo učinio za borsko zdravstvo otkako je na čelu Doma zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << od sredine prošle godine“. Nije mu jasno kako je dr Zlata Marković predložena na mesto direktora kad je „isključena iz SNS-a zbog kritike partijskog vrha na čelu sa Vučićem“. On naglašava i da je bio posvećen SNS-u i da je Aleksandar Vučić, u vreme izborne kampanje, dolazio kući kod njegovog oca u selo Zlot.
Dr Karabašević je, uz pismo, poslao i informaciju da Dom zdravlja i bolnica dobro sarađuju uprkos nekim suprotnim mišljenjima, kao i izveštaj zaštitnika pacijenata. Posebno je apostrofiran spisak 200 zaposlenih u Domu zdravlja koji ga podržavaju u njegovim odlukama i poslovnim potezima.
Nakon nedavne odluke SO Bor da mu se uskrati direktorovanje, obraćanje premijeru, očigledno, nije imalo nikakvog efekta.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Saopštenje za javnost Saše Mirkovića

Izvor: Beta OMS, 03.Dec.2015

Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara obratio se građanima saopštenjem za javnost, u želji da smiri tenzije i pritiske na odbornike gradskog parlamenta.03.12.2015U Skupštinu grada Zaječara stigao je predlog odbornika za razrešenje predsednika gradskog parlamenta.U Zaječaru je...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.