Istraga i kazne za laži o Pajtiću

Izvor: B92, 03.Maj.2012, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Istraga i kazne za laži o Pajtiću"

Novi Sad -- SNS deli list "Tabloid" u kome su objavljene laži na račun Bojana Pajtića i njegove porodice zbog čega DS traži istragu i kazne, navodi Pokrajinski odbor DS.

U tom specijalnom izdanju "Tabloida", koji je u velikom tiražu naručen za kampanju SNS, objavljene su, kako je navedeno, takve laži, bljuvotine i izmišljotine na račun Bojana Pajtića i njegove porodice da bi im i "Gebels na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tome pozavideo".

"Odvratnost koje samo bolesna mašta može da smisli pravo su lice SNS, čiji su funkcioneri ovaj posebno naručeni "Tabloid" delili čak i na pres-konferenciji u Novom Sadu", saopštio je Pokrajinski odbor DS.

Navedeno je, takođe, da će DS "za sve aktere ovog krivičnog dela kojim su duboko povređeni i Bojan Pajtić i njegovi majka, otac, supruga i deca, zahtevati detaljnu istragu i zaslužene kazne".

SNS koja se tri godine svojski trudila da pokaže uglađeno i evropsko lice, nije izdržala, pa se opet pokazalo da vuk dlaku menja, ali ćud nikada, navele su demokrate.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.