Inicijativa SNS-a za smenu vlasti u Kragujevcu

Izvor: RTS, 16.Jul.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inicijativa SNS-a za smenu vlasti u Kragujevcu

Odbornička grupa Srpske napredne stranke u Skupštini grada Kragujevca, čiji je predsednik Radomir Nikolić, pokreće inicijativu za smenu aktuelne gradske vlasti.

Nakon gubitka legitimiteta na martovskim izborima, lokalna vlast, svakodnevnim štrajkovima i katastrofalnom situacijom u svim javanim preduzećima, pokazuje da nije sposobna da upravlja gradom, navodi se u  saopstenju SNS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Srpskoj naprednoj stranci nije ostavljen drugi izbor već da sa koalicionim partnerima nakon obavljenih konsultacija formira novu većinu i pokuša da spase grad od bankrota.

Inicijativa za smenu gradske vlasti i gradonačelnika Veroljuba Stevanovića naći će se na dnevnom redu Skupštine grada po hitnom postupku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS u Kragujevcu pokreće inicijativu za smenu gradske vlasti

Izvor: Blic, 16.Jul.2014

Odbornička grupa Srpske napredne stranke u Skupštini grada Kragujevca pokreće inicijativu za smenu aktuelne gradske vlasti...Kako se u današnjem saopštenju odborničke grupe SNS u skupštini Kragujevac navodi, gubitak legitimiteta na martovskim izborima, lokalna vlast, svakodnevnim štrajkovima...

Nastavak na Blic...

Stevanović o inicijativi za smenu vlasti u Kragujevcu

Izvor: RTS, 17.Jul.2014, 14:04

Gradonačelnik Kragujevca i lider stranke "Zajedno za Šumadiju" Veroljub Stevanović je rekao da nema ništa protiv da SNS sazove vanrednu sednicu Skupštine grada o poverenju u gradsku vlast..."Da biste imali većinu, morate to da dokažete u parlamentu, a ne saopštenjem", poručio je gradonačelnik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.