Haos u Skupštini: Radulovićeva poslanica pljunula Rističevića?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Skupštini: Radulovićeva poslanica pljunula Rističevića?

Poslanici pokreta Dosta je bilo pljuvali su i psovlali poslanika SNS Marjana Rističevića. Potom su ih poslanici SNS blokirali i onemogućili da izađu iz sale.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaznila je poslanike pokreta Dosta je bilo zbog incidenta koji je izbio u skupštinskoj sali.

Prema rečima Maje Gojković poslanica ovog pokreta Tatjana Macura pljunula je Marjana Rističevića, dok mu je poslanik Nenad Božić opsovao majku.

Haos u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je nastao zbog fotografija koje je pokazao Rističević, a na kojima se vidi predsednik DS Dragan Šutanovac koji ubacuje novac u brushalter polugole konobarice.

Predsednica skupstine podrzala nasilje SNSa koji je pokusao da zatvori koridore :) pic.twitter.com/BRA4KHsaGh— Saša Radulović (@SasaRadulovich) November 16, 2016

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, istovremeno, požalio se na društvenim mrežama da njemu i njegovim poslanicima naprednjaci ne daju da izađu iz skupštinske sale.

On tvrdi da su na zasedanju poslanici Srpske napredne stranke blokirali izlaze i koridore između skupštinskih klupa i time onemogućili ovom delu opozicije da napusti salu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.