Grafit Smrt Vučiću u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafit "Smrt Vučiću" u Kikindi

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Kikindi najoštrije je danas osudio ispisivanje grafita "Smrt Vučiću", uz ocenu da je očigledno kulminirala mržnja koju prema Aleksandru Vučiću u svojim istupima iznose svi lideri stranaka "novog DOS" od Demokratske stranke do DSS i Dveri, kao i njihovi predstavnici u Kikindi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS navodi da su rezultati delovanja tih stranaka uništeni privredni giganti, armija nezaposlenih Kikinđana i opština pred bankrotom i da ih zato frustrira što Vučićeva vlada posebno brine o Kikindi.

"Frustrira ih što iza njegovog rada ostaju konkretna dela - otvaranje graničnog prelaza Nakovo, pokretanje proizvodnje u MSK, formiranje bescarinske zone, kao i vraćanje Kikindi statusa grada", navodi SNS u saopštenju.

Te činjenice, ističu, ne mogu da sakriju nikakva mržnja i bolesni pozivi na linč političkih protivnika.

"Uvereni smo da građani sigurno neće dozvoliti da se na vlast u Kikindi i Srbiji ponovo vrate oni koji osim mržnje, nasilja i pljačke ništa drugo nemaju da ponude", navodi SNS.

110

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.