Građani će se godinama oporavljati od DS

Izvor: Akter, 04.Avg.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani će se godinama oporavljati od DS

Srpska napredna stranka saopštila je danas da se ono što su demokrate uništile u Srbiji za deceniju svoje vladavine ne može popraviti za sto dana, a ni za godinu ili dve, već će se građani godinama oporavljati od posledica njihove vladavine

"Godinama će se građani oporavljati od vladavine DS tokom koje su, preko noći, zarad glasova na izborima, udvostručili javni dug, podigli ga sa 34,2 na 62,5 odsto BDP-a, uništili privatni sektor i bez posla ostavili 300 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << radnika, sve što su imali u svojoj stranci zaposlili su u javni sektor, a zbog njihove spoljne politike i nedržanja reči, imali smo loše odnose u regionu, dok nam se smejao ceo svet", navodi se u saopštenju SNS.

Odgovarajući na saopštenje demokrata u kojem se navodi da su obećanja Aleksandra Vučića i SNS o boljem životu jalova i da vode Srbiju u propast, naprednjaci navode da bi bilo lepo da građanima konačno objasne šta je Bojan Pajtić, predsednik pokrajinske Vlade, uradio u prethodnih 100 dana za građane.

"Posebno zbog toga što ste Srbiju doveli u ovako težak položaj, krajnje je licemerno da građanima baš vi govorite o boljem životu", navode naprednjaci i pitaju kad će građanima konačno otkriti gde su njihovi novci od Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, pokrajinskih robnih rezervi.

Naprednjaci ocenjuju da su demokrate "očigledno izgubile politički kompas" i da su sad "po tvrdnjama vašeg predsednika, postali jedina parlamentarna stranka koja se bori protiv ulaska u EU".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Demokrate izgubile politički kompas

Izvor: RTS, 04.Avg.2014

Srpska napredna stranka saopštila je da se ono što su demokrate uništile u Srbiji za deceniju svoje vladavine ne može popraviti za sto dana, a ni za godinu ili dve, već će se građani godinama oporavljati od posledica njihove vladavine..."Godinama će se građani oporavljati od vladavine DS tokom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.