Gojković: Potrebne reforme za koje nije bilo hrabrosti pre pet godina

Izvor: Press, 13.Jul.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Potrebne reforme za koje nije bilo hrabrosti pre pet godina

Ona je nakon sednice Predsedništva SNS, na konferenciji za novinare, kazala i da je SNS apsolutno prihvatila Zakon o radu, te da u tom smislu nema šta da krije od građana.

Glavni cilj i SNS i vlade čiju okosnicu čine naprednjaci, je sprovođenje ekonomskih reformi, za koje nije bilo hrabrosti da se sprovedu još 2009. godine", a SNS se za Zakon o radu jednoglasno izjanila, jer nema šta da krije od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << građana niti je reč o bilo kakvim kombinacijama, navela je Gojković. 

Cilj tog zakona je, kako je rekla, da se zaštite prava radnika i njihovih poslodavaca, i to onih koji hoće da otvaraju nova radna mesta, ali zakon se donosi i u interesu mladih, kojima treba da bude omogućeno da lakše i brže dolaze do posla. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Gojković: SNS za izmene Zakona o radu i nastavak reformi

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2014

- Glavni cilj i SNS-a i vlade, čiju okosnicu čine naprednjaci, je sprovođenje ekonomskih reformi, za koje nije bilo hrabrosti da se sprovedu još 2009. godine, a SNS se za Zakon o radu jednoglasno izjanila, jer nema šta da krije od građana niti je reč o bilo kakvim kombinacijama - navela je predsednica...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.