Georgiev ipak ne peva u Novom Sadu?

Izvor: Dzungla.org, 06.Dec.2012, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Georgiev ipak ne peva u Novom Sadu?

Posle oštre rasprave na GO SNS u Novom Sadu menjaju novogodišnje planove

POSLE oštrih zamerki koje je, na nedeljnoj sednici Glavnog odbora SNS, predsednik te stranke Aleksandar Vučić uputio novosadskom gradonačelniku Milošu Vučeviću povodom najava da će, za honorar od 50.000 evra, u novogodišnjoj noći nastupiti Vlado >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Georgiev, planovi za doček 2013. u Srpskoj Atini se, doduše još nezvanično, menjaju.
U Kulturnom centru Novog Sada (KC NS), kome je, kao i prethodnih godina, poveren i izbor izvođača, i pregovori sa njima oko uslova nastupa, u sreduništa nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju.
- Jedino što mogu da kažem jeste da će zvanična lista izvođača sa kojom ćemo uskoro izađi u javnost, biti iznenađenje – rekao je za „Novosti“ Andrej Fajgelj, v. d. direktora KCNS.
Na drugoj strani, Vučević nije želeo da komentariše događanja vezana za organizaciju programa koji će, po tradiciji, biti održani na novosadskom Trgu slobode.
NAJVIŠE ZA ČOLU
ZA organizaciju dočeka 2012. na kojem su nastupili Zvonko Bogdan i Momčilo Bajagić Bajaga, Skupština Novog Sada je odobrila 196.000, a potrošeno je 166.00 evra. Do sada je najskuplji bio doček 2008, kada je nastupio Zdravko Čolić, a ukupni troškovi bili 296.000 evra. Po 230.000 evra koštali su dočeci 2007. i 2009. na kojima su glavne zvezde bili Goran Bregović i Masimo Savić.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Nova godina: Georgiev ipak ne peva u Novom Sadu?

Izvor: Poznati.info, 06.Dec.2012

Posle oštre rasprave na GO SNS u Novom Sadu menjaju novogodišnje planove..POSLE oštrih zamerki koje je, na nedeljnoj sednici Glavnog odbora SNS, predsednik te stranke Aleksandar Vučić uputio novosadskom gradonačelniku Milošu Vučeviću povodom najava da će, za honorar od 50.000 evra, u novogodišnjoj...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.