Izvor: RTV 5, 03.Jul.2012, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je zapelo? (video)

Još uvek aktuelni gradonačelnik Niša, Miloš Simonović, tvrdi da većina stranaka čeka poteze iz centrala, i da se zbog toga u Nišu pregovri o formiranju gradske vlasti uopšte i ne vode.
“Pregovora nema, prekinuti su pre dve nedelje, i sada zvanično niko ne vodi razgovore u Nišu. Ne bi trebalo da se čekaju potezi iz Beograda, jer se sve odugovlači, ali, za sada je tako”, kaže Miloš Simonović.
Ipak, u niškom SPS-u, tvrde da su pregovori u toku, i da se, dok traju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << neće zvanično oglašavati, već će izaći sa konačnom informacijom u javnost, kada sve bude završeno.
U Srpskoj naprednoj stranci, za sada se ne oglašavaju oko ovog pitanja. Tako, dok mnogi gradovi u Srbiji već imaju lokalnu vlast, u Nišu se i dalje tapka u mestu, ne zna se ni ko s kim hoće, a ko s kim neće, a kamoli, ko će uopšte činiti vlast. Možda će se više znati nakon dogovora na republičkom nivou.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.