GRADSKI ODBOR SNS NAJOŠTRIJE OSUĐUJE NAPAD NA SVOJU AKTIVISTKINJU: Mlada žena je grubo fizički napadnuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023, 00:27

GRADSKI ODBOR SNS NAJOŠTRIJE OSUĐUJE NAPAD NA SVOJU AKTIVISTKINJU: Mlada žena je grubo fizički napadnuta

Gradski  odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštava i najoštrije osuđuje fizički napad na aktivistkinju naše stranke i zamenicu predsednice Skupštine Grada Novog Sada Kristinu Karajić.

Ova mlada žena je grubo fizički napadnuta tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima na Novoj Detelinari pri čemu su joj nanete  telesne povrede. Na našu aktivistkinju fizički je nasrnula žena i tom prilikom pokušala da joj otme stranački materijal uz uvrede i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psovke.

Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke, zbog slobodnog  izražavanja  političkih uverenja, ne samo da potkopavaju principe demokratije već stvaraju atmosferu straha i zastrašivanja.

Interesantno je da kao propagatore uvođenja nasilja u naš politički život vidimo upravo one ljude koji mesecima unazad pokušavaju da parališu Srbiju tzv. protestima protiv nasilja, navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu šokiran je zbog fizičkog napada na mladu ženu, našu članicu, koja je pristojno obavljala stranačke aktivnosti. Napad je prijavljen policiji, te ovim putem apelujemo na sve institucije sistema da zaustave progon naših članova, kako se ovo nasilje ne bi ponovilo.

Ovim putem dajemo snažnu podršku Kristini Karajić i svim našim aktivistima na terenu sa porukom da  hrabro nastave borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, a političkim protivnicima poručujemo da nas nikada neće uplašiti, već samo učvrstiti da istrajemo u našoj borbi za bolju budućnost našeg grada i naše države, zaključuje se u saopštenju ove stranke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.