GO SNS-a u Beogradu najoštrije osudio protest: Bezočno maltretiranje građana

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 23:36

GO SNS-a u Beogradu najoštrije osudio protest: Bezočno maltretiranje građana

Beograd -- Gradski odbor SNS Beograd najoštrije je osudio, kako navode u saopštenju, "bezočno maltretiranje građana", koje organizuju predstavnici opozicije željni vlasti.

"Zloupotrebom tragedija koje su se desile u našoj zemlji i emocija građana, dokazani nasilnici su još jednom pokazali da njima nije stalo do stradale dece i ljudi, već da to samo koriste kao svoju polugu za dolazak na vlast. Jasno je svima da organizatori koji pozivaju na ubistvo Aleksandra Vučića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oni koji žele da njegov brat Andrej i sin Danilo budu silovani, ubijeni i bačeni u šaht, oni koji prete silovanjem premijerki Ani Brnabić kao i oni koji žele da svakog neistomišljenika jure na ulici, a zatim vešaju, ne mogu biti protiv nasilja jer ga sami sprovode nedeljama, mesecima, godinama unazad pa i danas i u ovom trenutku", navodi se u saopštenju.

Kako poručuju iz beogradskog SNS-a, "najstrašnije nasilje preživljavaju i trpe, deca, roditelji, bake i deke nečije koje sada već satima stoje zaglavljeni bez hrane, vode, lekova ili nečeg što im je još potrebno".

"Ovako nešto je apsolutno nedopustivo posebno ako uzmemo u obzir da više niko od njih o prvobitnim zahtevima i ne govori što je opet, najbolja potvrda da njih zanima samo dolazak na vlast bez izbora, već preko ulice i haosa. Da sramota bude još veća od licemerja, dokaz je i što se protest pretvorio u pijanku, igranku i pesmu. Sramota koja će njihov obraz krasiti, ako ga uopšte imaju. Ovim zlostavljanjem građana pokazali su ko su i šta su, kakav im je program kao i na šta su sve spremni. Pozivamo građane da zadrže mir i ostanu pribrani, jer i ovo će proći ali bruka koju su napravili ostaće zauvek. Srbija neće stati", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.