GO SNS: Ugovori i projekti gradske vlasti su javni i transparentni

Izvor: Studio B, 14.Sep.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS: Ugovori i projekti gradske vlasti su javni i transparentni

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su svi ugovori i projekti aktuelne gradske vlasti po ugledu na projekte Vlade Republike Srbije, javni i transparentni.

Reagujući na izjavu Predsednika Beogradskog odbora Demokratske stranke Balše Božovića da je otvaranjem Hercegovačke ulice prekršeno i poslednje obećanje Srpske napredne stranke da će ugovor o Beogradu na vodi objaviti pre postavljanja kamena temeljca, gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je da svi ugovori i projekti aktuelne gradske vlasti su po ugledu na projekte Vlade Republike Srbije, javni i transparentni.

„Demokratska stranka je svoj najvažniji ugovor sa Fiatom pokazala tek pošto ga je prekrečila crnom bojom, ostavivši samo naslov. Naš ugovor sa Etihadom stoji na sajtu Vlade Republike Srbije, jer Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem ne radi za svoj interes, već za dobrobit naroda.

Stoga mi nemamo šta da krijemo. Isto će biti i sa ugovorom o „Beogradu na vodi", kojim ćemo pokazati da se radi o najvećoj investiciji u ovom delu Evrope", navodi se u saopštenju SNS-a.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Jovičić: Objavićemo ugovor za Beograd na vodi

Izvor: Blic, 15.Sep.2015, 00:40

- Svi ugovori i projekti aktuelne gradske vlasti, po ugledu na projekte Vlade Srbije, javni su i transparentni i tako će biti i sa ugovorom za "Beograd na vodi - rekao je šef odborničke grupe SNS u Beogradu Aleksandar Jovičić...- Naš ugovor sa Etihadom stoji na sajtu Vlade Srbije, jer SNS na čelu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.