GO SNS Novi Sad osudio napad na svog člana: Đilasovi nasilnici i lažovi pokazali da im nasilje nije strano

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 15:53

GO SNS Novi Sad osudio napad na svog člana: Đilasovi nasilnici i lažovi pokazali da im nasilje nije strano

Beograd -- Gradski odbor SNS u Novom Sadu najoštrije osuđuje neistine koje Janko Veselinović iznosi i služi se lažima kako bi opravdao svoje nasilničko ponašanje.

"Đilasove psihopate, siledžije i lažovi i ovaj put su pokazali da im nasilje i laganje nije strano. Miloš Egić je vređan i napadnut tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima, a napad je prijavio policiji. Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke, zbog slobodnog izražavanja političkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uverenja, ne samo da potkopavaju principe demokratije već stvaraju atmosferu straha i zastrašivanja", navodi se u saopštenju.

GO SNS u Novom Sadu šokiran je zbog laži i napada Đilasovih siledžija, na članove Srpske napredne stranke.

Srpska napredna stranka će nastaviti borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, a političkim protivnicima poručujemo da nas nikada neće uplašiti, već samo učvrstiti da istrajemo u našoj borbi za bolju budućnost našeg grada i naše države, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gradski odbor SNS u Novom Sadu: Đilasovi nasilnici i lažovi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Nov.2023

NOVI SAD – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje neistine koje Janko Veselinović iznosi u javnosti i služi se lažima kako bi opravdao svoje nasilničko ponašane. Đilasove psihopate, siledžije i lažovi i ovaj put su pokazali da im nasilje i laganje nije strano....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.