Fotografije dokazuju: Zastave SNS deci doneo funckioner te partije

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2017, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografije dokazuju: Zastave SNS deci doneo funckioner te partije

Nakon što je lider SNS u Gadžinom Hanu i zamenik predsednika te Opštine Goran Stojiljković rekao da su mlade fudbalerke Mašinca "same uzele zastave te stranke da bi se slikale", građani su redakciji Južnih vesti dostavili fotografije na kojima se vidi da potpredsednik te stranke Staniša Ristić donosi zastave do grupe koja se fotografiše. Ristić tvrdi da su mu deca u stvari "istrgla zastavu iz ruke".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Deca mi istrgla zastave SNS i slikala se, šta je sporno?"

Izvor: B92, 09.Avg.2017

Potpredsednik SNS u Gadžinom Hanu Staniša Ristić doneo je zastavu SNS fudbalerkama “Mašinca“, pokazuju fotografije koje su objavile “Južne vesti“...Kako se navodi, građani su redakciji “Južnih vesti“ dostavili fotografije nakon što je lider SNS u Gadžinom Hanu i zamenik predsednika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.