Faktor plus: Popularnost SNS porasla, ostalih stranaka opala

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faktor plus: Popularnost SNS porasla, ostalih stranaka opala

Rezultati istraživanja javnog mnenja agencije "Faktor plus", koja su sprovođena u periodu od oktobra prošle do septembra ove godine, pokazala su da je u poslednjih godinu dana popularnost Srpske napredne stranke stalno rasla, dok su ostale parlamentarne stranke gubile poverenje građana.

Za godinu dana popularnost SNS porasla je za 11,5 odsto (sa 30 na 41,5 posto), rejting Demokratske stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pao je za 7,3 odsto (sa 19,1 na 11,8), dok je koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije oscilirala gore-dole, da bi se sa početnih 13,7 zaustavila na 12,7 posto glasova anketiranih građana, pokazalo je ovo istraživanje objavljeno u listu "Informer" od četvrtka.

Demokratska stranka Srbije izgubila je nešto manje od dva odsto popularnosti (sa 7,9 na 6,1 posto), dok su Ujedinjeni regionu Srbije u oktobru 2012. imali podršku sedam posto anketiranih, a u septembru ove godine 4,4 posto.

Tokom poslednjih godinu dana, na skoro istoj poziciji zadržala se Liberalno-demokratska partija, čija je popularnost opala za pola procenta, sa 6,3 na 5,8 posto.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Faktor plus: Popularnost SNS rasla, ostalih opadala

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2013

BEOGRAD- Rezultati istraživanja javnog mnjenja agencije "Faktor plus", koja su sprovođenja u periodu od oktobra prošle do septembra ove godine, pokazala su da je u posljednjih godinu dana popularnost Srpske napredne stranke stalno rasla, dok su ostale parlamentarne stranke gubile povjerenje građana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.