Evropa ima alterantivu

Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropa ima alterantivu

BEOGRAD - Lideri Srpske napredne stranke (SNS) i Demokratske stranke Srbije (DSS) Tomislav Nikolić i Vojislav Kostunica složili su se danas da se treba boriti protiv politike da Evropa nema alternativu.

Nakon jednoipočasovnog sastanka u sedištu SNS, Nikolić je novinarima rekao da o tome da se treba boriti protiv politike >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da Evropa nema alternativu nije bilo sporenja između dve stranke i istakao da samo Srbija, porodica i život nemaju alternativu.

Nikolić je, međutim, istakao rekao da to ne znači promenu stava SNS u politici prema Evropskoj uniji i da su naprednjaci za EU.

Istakao je da su crvene linije SNS i DSS koje su utvrđene - odbrana teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Nikolić je rekao da su dve stranke utvrdile pricipe koji ih sastavljaju, kao i da je otvoreno bilo reči i o pitanju o kojem nemaju istovetno mišljenje, ali da ih ono ne razdvaja.

Vojislav Koštunica je rekao novinarima da treba prekinuti pogubnu politiku da EU nema alternativu i da su SNS i DŠ saglasne da su Srbiji potrebni novi izbori i da je zato potrebna i saradnja dve stranke.

Dodao je da nije bilo reči o predizbornoj koaliciji.

HVALA BOGU DA NAM SE OPET DR. KOSTUNICA VRATIO U JAVNOST,

Zadnjih pet goina samo ciamo to, kako nam predsednik ide u Tursku, Hrvatsu, UN, pa opet tamo vamo, a nista od ekonomije, nista za dobrobit Srbije.

Hvala Bogu da cujem to. Proglasiti otvorenu zemlju bez poreza za nove tehnologije, bankarski sistem nezavisan od evrope i dinkica, sniziti cene tako da moze da se zivi i od manjih plata i da bi bili konkurentni, ponovo podici unistena seoska domacinstva .....Smrt Fasizmu Sloboda Narodu....Pa mi smo vec u Evropi zaboga ..........samo da posetim Tadica i kompaniju......

Људи, држимо се ми БРИК-а (Бразил, Русија, Индија, Кина) ако мислимо да сачувамо Србију, и наравно област Косово и Метохију у Србији. Она такозвана "ЕУ" нам неће сачувати КиМ у Србији, јер у тој "ЕУ" следећих 30 година главну реч имају они који су и осмислили пројекат "Репубљик Косове", тј. растурање Србије. Треба издржати до 2040. године када по свим анализама и прогнозама Кина и Русија постају водеће светске ВОЈНЕ И ЕКОНОМСКЕ СИЛЕ, одмах уз њих ће бити Индија и Бразил, а после тога ће се другачије причати у свету. Ово је дуготрајна борба која ће трајати 50 до 100 година, треба издржати. Срби у 22. веку ће сигурно имати Косово и Метохију у саставу државе Србије, можда чак већ Срби у другој половини 21. века. Ми данас издржавамо за наше потомке. Довиђења у Призрену ! Живела Србија !
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.