Evo šta opozicija radi; Orlić: Program: Mrzimo Vučića; Božić: Jasno je kolika panika vlada

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 14:27

Evo šta opozicija radi; Orlić: "Program: Mrzimo Vučića"; Božić: "Jasno je kolika panika vlada"

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić oglasio se povodom sramog ponašanja opozicije.

"'Proglasili' da su lažna elita, Šider, Šeneh, Kurti, tajkuni, lopovi, ceo DOS, Marinika i DSS - isto. 'Krađu' izbora dokazali uzimanjem mandata i para, bir. spisak rešiće fantom Borko, RTS isto on, ko je Beograđanin odrediće Bjelogrlić. Program: mrzimo Vučića. A sad- svi na odmor", napisao je Orlić.

Ovim povodom oglasila se i Sandra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Božić.

"Po svakom potezu koji napravite jasno je kolika panika vlada u vašim petokolonaškim, izdajničkim redovima, na čelu sa ovom opskurnom ženom koja otvoreno agituje protiv Srbije-Marinikom Tepić! Pošto poto ste hteli izbore, kukali da budu razdvojeni, da biste došli do toga da se plašite i datuma izbora! A zapravo se plašite debakla! To valjda nigde nije viđeno! Ustav i zakoni ove zemlje, iako je ne smatrate očigledno svojom, važe i za vas! Nikakvom se lex specijalisu ne nadajte! Ne može ni Beograd, a ni Srbija da čekaju da vi odmorite i osunčate vaše pozadine da bismo imali izbore! Napredak i razvoj neće zaustaviti šačica bezidejnih i bezumnih plaćenika, posebno ne jedan tajkun i njegova pudlica", napisala je na mreži Iks.

Oglasio se i Milenko Jovanov.

"Ovo je lelek ljudi koji su uplatili 'holidej' u aprilu. Još im nedostaju Šider, Šenah, Juratović, Rot i ekipa, ali priključiće se već... Oni mu dođu kao dopisni članovi tima," napisao je Jovanov na platformi "X".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.