Izvor: Glas javnosti, 11.Apr.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica odbornika istupila iz SNS

PIROT - Odbornici u lokalnom parlamentu u Pirotu Aleksandar Z. Ćirić i Dejan Nikolić u sredu su Skupštini opštine Pirot dostavili obaveštenje o istupanju iz odborničke grupe SNS u lokalnom parlamentu u Pirotu.

Kako Ćirić i Nikolić navode u zajedničkom saopštenju, razlozi za njihovo istupanje jesu neslaganje sa politikom koju vode čelnici Opštinskog odbora SNS u Pirotu.

Politika koju su u dosadašnjem periodu vodili čelni ljudi SNS u Pirotu ni na koji način >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ne doprinosi daljem razvoju ovog kraja, kaže se u saopštenju.

Njihov dalji rad biće usmeren, kako kažu, na to da opravdaju očekivanja Piroćanaca i poverenje koje su im sugrađani ukazali na izborima.

Aleksandar Z. Ćirić je na sednici SO Pirot sredinom decembra imenovan na funkciju zamenika predsednika SO Pirot, iako je SNS u Pirotu u opoziciji, pa su iz iz ove stranke protiv Ćirića odmah pokrenuli postupak za izbacivanje iz stranke.

U pirotskom lokalnom parlamentu vladajuću koaliciju čine URS-Koalicija za Pirot-Vladan Vasić(23 odbornika), SPS(7), DS(5) i Grupa građana "Pirotski naprednjaci"(3), dok su u opoziciji SNS(8), i dve grupe građana "Pirotska nova snaga"(4) i "Pokret za Pirot"(4).

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I SNS gubi odbornike - u Pirotu dva manje

Izvor: OkRadio.rs, 11.Apr.2013

Dva odbornika SNS u lokalnom parlamentu napustili su odborničku grupu nezadovoljni politikom opštinskog rukovodstva stranke. U SNS kažu da su Ćirić i Nikolić odavno izbačeni iz te stranke . I srpski naprednjaci su se upisali na listru stranaka iz kojih se na lokalnom nivou ispisuju članovi sa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.