Doljevac: Nova Srbija kolektivno preletela u SNS

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doljevac: Nova Srbija kolektivno "preletela" u SNS

Opštinski odbor Nove Srbije u Doljevcu prešao je u lokalni odbor Srpske napredne stranke, jer je većina članova, kako kažu, bilo nezadovoljno politikom vrha Nove Srbije, izlaskom iz koalicije sa naprednjacima i potezima koje povlači lider stranke Velimir Ilić.

Tomislav Kulić, do danas prvi čovek NS u Doljevcu, kaže za lokalni Radio “Koprijan” da se Doljevčani ne slažu sa aktuelnom politikom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stranke.

Ne možemo da shvatimo da se politika stranke u vrhu, od aprila prošle godine do ovog momenta toliko menja i iz tog razloga smo odlučili da ne pratimo korake koje je preduzeo predsednik Velimir Ilić - zaključio je Kulić.

Lider naprednjaka u Doljevcu Dejan Smiljković, zadovoljan je što su stranku “pojačali” članovi Nove Srbije, ali kako je rekao to i nije neka novina, jer su i do sada radili zajednički, kao deo iste koalicije.

Podsetimo, Srpska napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima je osvojila apsolutnu većinu na lokalnim izborima u Doljevcu, u aprilu 2016. godine.

I Goran Ljubić Međarac, koji je predsednik Opštine Doljevac još od 2004. godine, bio je svojevremeno izabran uz podršku Nove Srbije.

U međuvremenu se, jula 2011. godine, sa svojim "Pokretom za razvoj juga", pridružio Ujedinjenim regionima Srbije.

Februara 2016. godine, neposredno pred lokalne izbore, prešao je u Srpsku naprednu stranku.

Lider pokreta "Beli - Samo jako" Ljubiša Preletačević, javno je čestitao dojučerašnjim članovima Nove Srbije na promeni partijskog dresa.

Čestitke i podrška kolegama iz Nove Srbije. Nećete valjda u opoziciju, sad kad je važno.

Nego... da ne bude ko '45 u četnike ?

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Doljevac: Veljini kolektivno preleteli u SNS

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2017

Opštinski odbor Nove Srbije u Doljevcu prešao je u lokalni odbor Srpske napredne stranke, jer je većina članova, kako kažu, bilo nezadovoljno politikom vrha Nove Srbije, izlaskom iz koalicije sa naprednjacima i potezima koje povlači lider stranke Velimir Ilić. Tomislav Kulić, do danas prvi čovek...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.