Đukanović čestitao Nikoliću

Izvor: Kurir, 24.Maj.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović čestitao Nikoliću

PODGORICA - Predsednik crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović čestitao je Tomislavu Nikoliću na izboru za predsednika Srbije, uz poruku da očekuje "bolje i dinamičnije" odnose Crne Gore i Srbije.

On je u čestitki Nikoliću ponovio svoj raniji stav da je za DPS Srpska napredna stranka (SNS) "prijateljska partija".

Đukanović je, prilikom susreta s Nikolićem 23. novembra 2011. u Podgorici, rekao da njegovu partiju SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smatra "političkim prijateljem". Nikolić je tada kazao da je "imao čast" da razgovara s Đukanovićem.

U čestitki Đukanovića Nikoliću izražava se, takođe, uverenje da će Nikolić, na funkciji predsednika Srbije, doprineti njenom "brzom ekonomskom i demokratskom razvoju".

"Vašim izborom za predsednika države, SNS se potvrdila kao veoma značajan faktor na političkoj sceni Srbije i regiona", poručio je Đukanović Nikoliću.

Đukanović je to isto za SNS rekao i u prošlogodišnjem razgovoru sa Nikolićem.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.