Đilas i Vučić dogovaraju rešenje za Bač

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas i Vučić dogovaraju rešenje za Bač

Lideri DS i SNS su se dogovorili da na obe strane, u razgovoru sa članovima DS i SNS spuste tenzije kako bi se u normalnoj atmosferi našlo rešenje vezano za formiranje većine u Baču

BEOGRAD - Predsednici DS i SNS Dragan Đilas i Aleksandar Vučić dogovorili su se danas da nađu rešenje u vezi sa formiranjem većine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Baču, saopštio je lider demokrata.

"Razgovarao sam sa Aleksandrom Vučićem o situaciji u Baču izazvane promenom vladajuće većine, kako bi kao odgovorni lideri našli rešenje za situaciju u tom mestu", naveo je Đilas.

Prema Đilasovim rečima, lideri DS i SNS su se dogovorili da na obe strane, u razgovoru sa članovima DS i SNS spuste tenzije kako bi se u normalnoj atmosferi našlo rešenje vezano za formiranje većine u Baču koje bi bilo u skladu sa zakonom.

U Skupštini opštine Bač već neko vreme traju sukobi odbornika DS i SNS u vezi sa lokalnom vlašću.U nekoliko incidenata bilo je povređenih i privedenih građana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.